Help From Fadzli|Blog


Friday, September 12, 2008

3 Sebab Aku

3 Sebab Aku Suke Tengok Budak Marah


Sumber Dari Saudara Fysal (Anaknyerr Yg Comey Banget)

Blog, 12 Sept: Aku kan suker tgk budak marah...ade sebab aku suke tgk budak marah ni... Antare sebab aku suke tgk budak marah diantarnye ialah:
  1. Cube korang bezekan org dewase marah dgn budak marah, mne lagi cute n comey mesti budak kan..org tue Ya Allah buruk rupenyer ngeri klu kite tgk.. ekekekek
  2. Klu korg tgk budak marah korang terse x ...touching x??? tak kan.... tapi kalau org tue marah... sedih rse di hati... rse mcm nak bwk lari diri jer kan...
  3. Klu korg tgk budk marah mesti korg akan buat die berkali2 marah kan..klu org tue korg msti x kan buat die mrh...nnti menyinge lak org tue tu.. ekekkek

13 Comments Here:

Ecah said...

anak sape la dibedalnye nih.. haha xmacam marah pun..? comel adela..

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

Ecah:
hehhehe..tu ank fysal aku bedal..die ksi ape lg..aku cri lah idea utk en3 hri ni lak.. hihihih...

comelyer...tu la bezenyer marah buad dgn marah org tue..mrh pun tetap comey... huhuhu

Adry said...

budak budak memang comel semuanya.. tak kira la marah atau tak.. hehehe

Adry Sabry @ http://www.adrysabry.com

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

Adry:
Betul tu... huhuuh... geram je rsenyer....

Amer Aan said...

bebudak...
xpe mrh byk kali...
kihkihkih

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

AMER:
hahaha... ooo... kesian dier jgn kasi die mrh selalu..huhuhu...klu sesekali x per...

Puteri Ezza said...

Comel sungguh budak itu *cubit cubit ciom ciom* Hikhik.

Akak suka buat budak marah. Akak suka buat budak nangis. Sebab akak suka pujuk budak. Hikhik.

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

KAK EZZA:
heheheh...dahsyat tu.. klu budak tu nagis lps tu x mkn pujuk mcm ner...hahahah

fysal said...

ada orang nak cubit anak aku lah li..ayoyooo

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

FYSAL:
hahahha...mkin tembam la ank ko nnti kene cubit dgn KAK EZZA tu... huhuhuuh

cemut said...

haha tol2.kalao cemut marah,adik ckp mata nk terkua.

meo188 said...

cute. sedap digoreng

fysal said...

wei siap nak di goreng anak aku lagi..psiko..psiko..

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)