Help From Fadzli|Blog


Sunday, August 17, 2008

Kolej Baru Kat Sini : Comey Nyer Ira!!!

Kolej Baru Kat Sini

Ipoh, 15 Ogos: Kabar-kabar angin yang ade kolej baru dekat sini rupenyer memang betul la...x thu bile kolej ni akan berjalan tp sekarang dalam proses lagi...

Kolej yang bru tu UniKL kot..tgk kat gmbr ni la..makin rami la student kawasan Maybank Trust ni...dah makin ramai student mkin ramai la awex2 kat sini...Medicine lak tu..mmg bg chance...hahahaha.Boleh la exchange phone number...

Kolej ni kat tingkat 9 kurang 2 tingkat dri mutiara college...harap2 selalu la tertekan button 9 time nak naik mutiara college tu....


.........................................................................

Comey Nyer Ira!!!

Pose Model Yang Penuh Kreatif

Library, 15 Ogos: Ni model baru aku...hahaha...comey x pose dier...mempunyai ciri2 yang aku nak...huar2..bkn sng nak tangkap gmbr ni...mjur die rele amik gmbr ni..ape2 pun...bgus la..aku pun x reti buat gaye mcm ni..

3 Comments Here:

Kawanku said...

Selamat Datang!!!

Anonymous said...

comel le sangt!!

filaazeeraf135 said...

yup..2 kolej perubatan perak..
dorg pndah cls kt situ..

rugi siyott kmi da nk abih blaja dh..
huhuuu...:(

p/s:anak sedara aku blaja kt situ..
nk aku ejaskn ke fadzli..
hahaha..

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)