Help From Fadzli|Blog


Friday, April 13, 2012

HORLICKS' CRUNCH McFlurry-Memang mengiurkan pada sape yang memandang... hu~


Memang mengiurkan la entry aku ni...
hahaha
tak sangke Mcd kuarkan desert yg begitu sedap sekali..

"HORLICK'S CRUNCH McFlurry"

bile diperkenalkan kat aku, baru sebut name die pun aku dah terliur..
bayangkan time tu cume merase org punyer je..
mane boleh makan banyak2..
aku ambil keputusan untuk membelinyer satu..
dan akhirnyer aku membeli juge semalam..
giler mgm giler sedappp...
rase yg penuh nyaman..
bile masuk dalam mutlu terus terpejam mate aku menikmati keenakannya..

Aku kalau teringt jer Horlicks Crunch ni..
trus rase mcm nak beli satu..
membuak2 nafsu aku nak menikmatinyer...

1 Comments Here:

Ros Anisza said...

oreo mcflurry tetap di hati. :)

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)