Help From Fadzli|Blog


Saturday, January 28, 2012

Kerane Virus FB, Aku Tak boleh nak ON9... =(


Mood untuk hari ni aku.... sob3x...

Hari ni dah r penat bekerje... Dok follow customer Philippine adoih....
Dah r banyak songeh customer tu...
Nak tu, nak ni, tak boleh mcm tu la.. aduhhhh
Terpakse balik lewat sebab customer ni....

Bile sampai umah.. aku dah mule tak taw nak wat aper..
Nampak tilam utnuk aku landing2 jer....
Selalu aktiviti yg aku buat balik2 aku nak on9...
Oleh sebab FB dah problem.. aku x dpt nak on9 24jam dari semalam..
Sampaikan virus tu dah menjahanamkan pc aku..
Hantu toi virus ni....
Tapi aku dah jumpe problem die.. esok nak kene g beli spare part...

Sekarang aku pon on9 r kat cc, mule2 nk balik lepas beli beger...
Ternampak lak cc... huh... ape lagi.. twus drive ke sinun...
Malam ni tensionnyer lagi...
Ape la nak jadi dgn aku....
Jangan berharap sangat taw fazli..
Trime jer la dgn ape yg berlaku...
Mungkin ni bukan 1st time aku jadi mcm ni...
sebelum2 ni pun selalu gak jadi....

Saborje la yer....

2 Comments Here:

Norayu Yusof said...

padan muka wawawawawawawa :P

Norayu Yusof said...

tukar la shoutmix kamu tu...susah la aku nk menterjah blog kamu nk mengumpat..pakai cbox le mcm aku punye :)

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)