Help From Fadzli|Blog


Sunday, December 4, 2011

My New Theme Blog Launching

Akhirnya 28jam blog aku ditutup... untuk membuat pengubahsuaian dah selesai...

Kepada guys yang ada tengok blog aku dulu.. sekrg aku dah tukar kepada design yang baru, tema yang baru, tagline yang baru, domain yang baru, header yang baru... aku harap korang yg tengok suke ler dgn design baru aku yer.. hihiih

Korang boleh tengok blog aku yang dulu bagi sape yang belom tengok blog aku dulu...



Blog lame tahun 2010/2011



Blog yang baru tahun 2011/2012


Time aku nak design blog aku ni memang mcm2 dtg kat aku.. tension jer.. nsb bek ade Maharaja Lawak Mega.... Aku layan sampai hilang tension aku...

Cite pasal Maharaja Lawak lak..
Jumaat hari tu paling best la aku tengok "SYOK"...
Persembahan diorg kene dgn konsep Muzikal Komedi... Layan jer.. jom tengok jom....

Lagu2 yang die masukkan sume best.. kene dengan lagu n pesembahan...



provided by fadzli

2 Comments Here:

Den Mas Karyo said...

Assalamualaikum, saya dari indonesia. lam kenal ja.
bagus bener blognya saya bisa belajar boleh tak dari sini. makasih

[Fadzlikhan|Blog][Sharing Is Caring] said...

Waalaikumsalam... terima kasih, saya bru belajar.
boleh saja, tapi apa yang saya mampu saja.. hhehehe

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)