Help From Fadzli|Blog


Monday, December 5, 2011

Biskut Paling Sedap Di Dunia



Tadi jenjalan.. tibe nampak makanan yg menyelerekan kat internet ni....
Makanan yang buat orang teliur la...
.
.
.
.
Korang juge boleh menyalin resepi ini untuk dibuat pade hari raye nanti...
Mesti ade yang akan cube membuatnyer...
Jom kite menjamahnya.. huuuu~~~

Nak tengok care2 dibuatnyer..
.
.
.
.










6 Comments Here:

Amy Farhana said...

HAHA , mmg sedap biskut niey!!yukkss :P

[Fadzlikhan|Blog][Sharing Is Caring] said...

@Amy: Jom makan bisku ni jom... huuhuhuh

nadiana chobitsgirlz said...

dah x da selera dah....melain kan aku tutup mata aku.....heheheehe...rasa mungkin sedap laaa.....

[Fadzlikhan|Blog][Sharing Is Caring] said...

hahahahah.... mane taw.belum cube belum taw.. hik3x....

Sis-Lin said...

eeeeeee terbantut selera uwekkkkkkkkkkkkkk....

Nice blog yg berwajah baru...*sis still lagi guna template Fad tu..:)

[Fadzlikhan|Blog][Sharing Is Caring] said...

Sis Lin....

hahahah... boleh buat kuih raye nnti sis....

tu lar skrg dah kene berubah ler plk.. bru r semngt tu dtg nak berblogging.. hihiihih

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)