Help From Fadzli|Blog


Sunday, November 30, 2008

Basic Animation

Tutorial Make Basic Animation

pajeli animasi
Ni la tutorial yang aku nak jar kat baby dan teman2 ku yang lain... mudah dah sonang *same jer maksudnyer aku rse* hihihi

Pagi2 bute aku buat tutorial.. hahaha.. ni aku tujukan khas buat baby.. mmberku.. ohohm...
Sape2 yang nak belajar buat animasi blh la mule dari basic....
senang jer... korang kene peke pade gmbar2 yang aku buat tu yer.. ejaan salah tu anggap jer.. typing error.. ahakz...

Kalau korang leh tangkap basic ni.. korang leh buat lg advance... ecece.. jgn lawan tokey dah..

K.. ni tutorial untuk mggu ni.. esok aku dah balik kg.. xde bnde aku nak update dah..
Mate kuyu ni.. ok... selamat mencbe semuer...

Downlaod


provided by fadzli

3 Comments Here:

|Ihsan| said...

eh...ni gamb format GIF kan??

slumbeRAJA said...

cool bro. mmg dok cari bende nie dh lama. ihsan, mmg .gif je support animation ^^

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

to ihsan:
mmg format .gif utk animation

to slumberaja:
ye ker.. ok selamat mencube k..
ape2 cadangn kasi thu yer...

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)