Help From Fadzli|Blog


Wednesday, November 19, 2008

Hutang TAG 18/11/2008

Dengan lafaz kate happynyer aku dapat tugasan ni... huhuhu... TAG ni di beri oleh dir utk aku siapkan... mmg nak kene die ni... mmg target aku jer... xper aku jawab ni... ok jom lihat jawapan ku yang di suruh untuk ceritakan mmber yg berlainan jantina....



Tu dari kiri tu zana, kak wa, zu and ira.. aku rase korang kene redho untuk memaparkan wajah korang kat blog aku yer.. huhuhu sorry....

What is the relationship of you and him?
Relationship... emmm... all of them is my wife... dont ngorat2 ha.. hahahahha... (NI LA BESTFRENZ POMPUAN AKU) huhuhu

Your 5 impressions towards him
oooo.. my impression with them is they are very "shengal".. huhuhu.. very crazy2... very happening... very chubby2 girl... and very suggestive .. huhuhu.... berapa banyak very la aku ni... huk3..

The most memorable things he/she had done for you
ape yer... i think they have give happiness to me... thanks all...

The most memorable things she have said to you?
x de kot.. klu ade u all tell me k... im forgot la...

If she becomes your enemy, you will
if they are becomes my enemy what i do is.. i will kiss u all many time... har3

If she becomes your enemy, the reason is
nth.. they always say "Tak Nak Kawan" huhuhu

The most desirable thing to do on her is?
ape yer... korang rse aper... ha.. belanje korang mkn on 11/JAN/2009.. huhuuh

The overall impression of her?
overall yer.. emmmm... diorang suke buat aku sabar... klu sabar aku hlg siap korang...

How do you think the people around you will feel about you?
korang nak kate ape kate la.. ade aku kisah!!!!

The character of you for yourself is?
emm ntah la... xde jawapan utnuk soalan ni....

The character you hate of yourself is?
ni pun same.. xde jawapan untuk soalan ni... cume aku ni terlebih rajin jer.. aku x suke tol aku rajin2 ni.. hahahah

The most ideal person that you want to be is?
ideal person.. emmm aku nak jadi diri aku yg sebenar.. huhuuh

For the people who care about and like you, say something about them.
thanks a lot to all people.. dont take care so much k.. i dont like it... huhuhu.. honest...

3 people to tag
Still in progress for looking another person...

Who is no. 2 having a relationship with?
nth ler... aku pun x thu... (x phm sebenarnyer)

Is no. 3 a male or a female?
ntah ler... x reti nak jwb dah..

What is no. 1 studying about?
studying.. emmm.. dah tak lalu nak study ni...

fuuu... DIR!!!!!!!!!!!!!!!!!! dah siap TAG.....

4 Comments Here:

Amer Aan aka Green Arrow said...

byknye isteri ko...
agagagag:P

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

hahahha.. bnykkn.. jgn jeles ha.. hahahha

Amer Aan aka Green Arrow said...

wat pe nk jeles...
aku,keliling pinggang awek...
hahhaha

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

perghhh.. biase la boss hantu mesti la lg bnyk awek dri anak buahnyer.. awek ko mesti sume hantu kan.. ahhahaha

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)